Wraps met pittige bloemkool, kikkererwten en coleslaw

Ja, dit smaakt net zo lekker als dat het eruitziet! Bloemkool en kikkererwten zijn natuurlijk al appetijtelijk van zichzelf, maar door de shitload aan kruiden en de srirachasaus smaken ze zó lekker. Dat in combinatie met de coleslaw en een lekker wrappie: hemels. Voor vier personen 1 bloemkool 1 blik kikkererwten 8 wraps (ze vullen wel goed, dus bij kleine honger zou ik 1 pp aanhouden) Srirachasaus Verse koriander Voor de kruidenmix Komijnzaad Uienpoeder Paprikapoeder Knoflookpoeder Chilipoeder Peper Bruine suiker Voor de coleslaw 1 zakje gesneden witte kool (400 gram) 1 zakje gesneden rode kool (400 gram) 2 wortels, kleingesneden of door de spirelli gehaald 3 eetlepels vegan mayonaise (Remia Mayolijn, bijvoorbeeld) 2 theelepels dijon mosterd Scheutje apple cider azijn Het sap van 1 limoen 1 eetlepel water Peterselie Peper Zout Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de kikkererwten uitlekken en snij de bloemkool in kleine roosjes. Doe de kikkererwten en bloemkool in een ovenschaal en besprenkel er olijfolie overheen. Doe alle kruiden voor de kruidenmix in een klein schaaltje. Je mag voor elke kruid zo’n 2 theelepels aanhouden. Meng goed door elkaar en besprenkel dan de bloemkool en kikkererwten hiermee. Hussel goed door zodat elk roosje en erwtje is gekruid. Zet de ovenschaal voor 15 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de coleslaw door alle ingrediënten hiervoor in een kom te doen. Breng op smaak met wat peterselie, peper en een snuf zout. Zet de kom in de koelkast. Haal de ovenschaal na die 15 uit de oven en doe lekker wat srirachasaus over de bloemkoolroosjes en kikkererwten (let op: pittig! Als je daar niet van houdt niet te veel gebruiken). Schep goed door en zet de ovenschaal daarna weer voor 15 minuten terug in de oven. Beleg de wraps met de bloemkool, kikkererwten en coleslaw en garneer met verse koriander. Yummm, een blijvertje dit hoor. Ben benieuwd of jij net zo enthousiast bent als ik!