Maandspecial Wellnessboot: wraps met pulled oesterzwammen

Woehoe, supertrots om in de #weekzondervlees bekend te mogen maken dat er elke maand een andere vegan special van mij op de kaart komt bij de Wellnessboot! Op de foto zie je de special van deze maand: een wrap met pulled paddenstoelen. Geen saunamens? Geen zorgen; de recepten komen ook gewoon elke maand op mijn blog te staan. Voor 2 wraps: 2 volkoren wraps 2 tenen knoflook 2 uien 150 gram oesterzwammen 100 gram ijsbergsla 100 gram taugé 4 eetlepels ketjap Vegan knoflooksaus (Jumbo) Paprikapoeder Gemalen koriander Peper Zout Verwarm de oven voor op 220 graden. Trek de oesterzwammen uit elkaar, zodat je sliertjes krijgt. Mix de oesterzwammslierten met de ketjap en gooi hier wat paprikapoeder, gemalen koriander, peper en zout bij. Pers ook de knoflook uit. Leg de oesterzwammen op een bakplaat en schuif voor 25 minuten in de oven. Snij ondertussen de ui in halve ringen en bak deze met wat olie in de pan. Beleg de wraps met de pulled paddenstoelen, gebakken ui, sla en wat tauge. Serveer met knoflooksaus.